Cadeaubonnen & relatiegeschenken

Op zoek naar een origineel cadeau maar kun je zelf geen keuze maken uit het grote assortiment? Denk dan ook eens aan een cadeaubon. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor ieder gewenst bedrag.

Spaarsysteem
Binnen de bonbonwinkel werken wij met een spaarsysteem. Na iedere aankoop ontvangt u punten waarmee u spaart voor een gratis doosje bonbons. Daarnaast krijgt iedere kopende klant een kortingsbon met extra voordeel mee naar huis.

Relatiegeschenken
Chocolaterie Boulanger Tilburg is het gehele jaar door in de weer met relatiegeschenken. Wekelijks worden er nieuwe bonbons geleverd. In de winkel staan altijd kant- en klare cadeaugeschenken opgesteld maar u heeft ook de mogelijkheid om zelf iets samen te stellen. Door het jaar heen wordt de winkel ingericht met seizoensproducten die op dat moment van toepassing zijn. Hierbij kunt u denken aan producten als paashazen, harten en chocolade letters. In Tilburg bieden we als extraatje de service om uw bestelling op locatie te bezorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens vrijblijvend contact op.