Assortiment

In onze bonbonwinkel in Tilburg kunt u terecht voor een groot assortiment aan chocolade producten waaronder meer dan 50 soorten bonbons. Wekelijks worden er nieuwe bonbons geleverd. Alle chocolade producten zijn leverbaar in wit, melk en puur.

Truffels
Chocolatier Boulanger Tilburg staat ook bekend om de heerlijke truffels die er verkrijgbaar zijn. Er zijn maar liefst twee soorten waar u van kunt genieten: de crème fraîche truffels en de schilfertruffels.

Van eigen recept
Natuurlijk hebben we ook speciale producten naar eigen recept zoals onze roombonbons en de advocaat bonbons. Deze laatste zijn heerlijke bonbons opgebouwd uit een laagje advocaat en crème fraîche.

Suikervrije bonbons
In onze bonbonwinkel kunt u ook terecht voor een ruim assortiment aan suikervrije bonbons. Deze bonbons zijn leverbaar in pure, witte en melkchocolade. Door middel van Maltitol worden ze gezoet.

Relatiegeschenken
Chocolaterie Boulanger Tilburg is het gehele jaar door in de weer met relatiegeschenken. Heeft u iets in gedachten of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens vrijblijvend contact op.

Seizoensproducten
Het gehele jaar door zijn er feestelijke momenten waarop er extra leuke chocolade producten verkrijgbaar zijn. Hierbij kunt u denken aan:Valentijn

In onze winkel hebben we echter ook seizoen producten in de vorm van chocolade asperges, aardbeien en tulpen.  Op deze manier blijft ons assortiment steeds vernieuwend. Vrijwel alle producten zijn in miniverpakking leverbaar en hierdoor voor jong en oud perfect geschikt als leuke attentie of cadeau. Of natuurlijk om heerlijk zelf van te smullen. Loop gerust eens binnen, het team van Chocolaterie Boulanger Tilburg adviseert u graag!